A 8-A EDIȚIE A SALONUL MILANO AUTOCLASSICA

În perioada 23-25 noiembrie s-a desfășurat la Milano în cadrul complexului expozițional Rho Fiera a 8-a edi’ie a Salonului AutoClassica. Conform tradiției, în prim plan s-au aflat producătorii auto premium care au expus numeroase modele old și youngtimer prestigioase.

Desfășurat pe o supafață de 50.000 mp în cadrul a două pavilioane, ediția din acest an a găzduit zeci de standuri cu: dealeri de automobile istorice, cluburi auto-moto, ateliere de restaurare, comercianți de piese și accesorii, case de licitații, organizatori de evenimente, librari, anticari sau muzee.

La ediția din acest an au fost prezenți oficial constructori auto de prestigiu precum: Ferrari, Pagani, Bentley, BMW, Jaguar, McLaren, Lotus și Porsche. Ultimii doi aniversând 70 de ani de activitate și expunând cu această ocazie numeroase modele istorice dar și de ultimă oră.

Foarte interesante și care au atras foarte mulți vizitatori au fost standurile: Museo Ferrari, cluburile ASI(Auto Storico Italiano), ACI Storico(Automobile Club Italiano), CMAE (Club Milanese Automotoveicoli d’Epoca) și Registro Internazionale Touring Superleggera. Citiți articolul complet aici:https://auto-retro-passion.ro/salonul-milano-autoclassica-2018/

Foto: Auto Retro Passion