Patru noi exemplare Porsche 911 în galeria Țiriac Collection: GT2 RS, Exclusive Series, Carrera 4 GTS și model R

Pasionatii auto care trec pragul expoziției Țiriac Collection au ocazia să admire, începând cu data curentă, cele mai noi patru modele Porsche 911 intrate în colecție – modele de excepție, cu povești și performanțe la fel de impresionante: 911 GT2 RS, 911 Carrera 4 GTS, 911 Exclusive Series si 911 R.

tiriac-collection-porsche-911

„Înca de la lansarea Țiriac Collection în 2013, am dorit să împărtășesc pasiunea mea pentru mașini cu publicul larg. Modelele nou introduse în galerie completează gama bolizilor pe patru roți. Sunt mașini care, dincolo de aspectul lor impresionant, spun o poveste despre forță, excelență și precizie”, a declarat domnul Ion Tiriac in cadrul evenimentului de lansare a modelelor Porsche 911, găzduit de galeria Tiriac Collection.

tiriac-collection-porsche-911_eveniment-2

“Ca distribuitori și pasionați ai marcii Porsche in România, este foarte important pentru noi să vedem că piese de o valoare excepționala din istoria de 70 de ani a acesteia și-au găsit loc într-o colecție privată la București și pot fi admirate de toată lumea, grație generozității domnului Ion Țiriac. Fiecare dintre aceste automobile are o poveste extraordinară – de la recorduri de circuit la perfecțiune aerodinamică, de la caracteristici și performanțe exclusiviste la foști proprietari cu renume în lumea sportului mondial – și mă refer aici la Simona Halep. Fiecare dintre ele este un trofeu și ne bucurăm să le putem vedea pe toate  în acest loc, la Țiriac Collection”, a precizat domnul Alin Tapalaga, Director General al Porsche Inter Auto.

Odată cu introducerea Porsche 911 GT2 RS, Țiriac Collection se poate mândri cu cel mai puternic model 911 construit vreodată de Porsche, având nivelul de performanță al unei mașini super sportive, cu design aerodinamic și costructie ușoară, ce ii conferă o alură atletică.

tiriac-collection-porsche-911-gt2-rs tiriac-collection-porsche-911-r

Porsche 911 Carrera 4 GTS este un model ce îmbină performanța de pe pista de curse cu o prezență extrem de sportivă pe șosea. Exemplarul inclus în Țiriac Collection îi aparține Simonei Halep. Aceasta l-a primit din partea organizatorului Turneului Campioanelor de la Singapore, ca urmare a poziționării pe locul I în clasamentul WTA feminin la finalul anului 2017. Acest fapt explică personalizarea exemplarului cu textul „SH #1”, aplicat în zona pragurilor. Simona Halep a decis să includă aceasta unitate Porsche 911 în galeria Tiriac Collection.

img_6610 img_6616 tiriac-collection-porsche-911-carrera-4-gts

Modelele Porsche 911 Exclusive Series si Porsche 911 R sunt, la randul lor, mașini sport pur-sânge, produse în ediții limitate de 500, respectiv 991 unități la nivel mondial. Exemplarele intrate astăzi în colecție prezintă, de asemenea, elemente deosebite de personalizare, ce le conferă un statut pe masura apartenenței la Țiriac Collection.

img_6612 tiriac-collection-porsche-911-exclusive-series

 

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste modele auto si moto emblematice, atat clasice, produse incepand cu anul 1899, cat si de ultima generație, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00.

img_6594 img_6597 img_6602 img_6604 img_6613