Shell Lubricants: furnizorul global numarul 1 de lubrifianti

Shell Lubricants
Shell Lubricant a lansat in acest an si a pus la dispozitia clientilor din toata lumea lubrifianti cu amprenta neutra de carbon pentru autoturisme si camioane. Aceasta initiativa indeplineste dorinta tot mai mare a soferilor de masini si camioane de a-si reduce amprenta de carbon si le permite sa compenseze emisiile din achizitionarea de lubrifianti.

In cadrul programului, Shell va compensa emisiile ciclului de viata de peste 200 de milioane de litri de lubrifianti sintetici avansati, echivalent cu o oprire anuala de 340.000 de autoturisme. Pentru Europa, aceasta inseamna compensarea a peste 61 de milioane de litri de lubrifianti sintetici avansati, ceea ce corespunde unei opriri anuale de 130.000 de autoturisme cu scopul de a compensa aproximativ 280.000 de tone de CO2e pe an.

Vicepresedintele diviziei de lubrifianti pentru Europa, Rusia si Africa la Shell, a declarat: „Fiind cel mai mare furnizor de lubrifianti din lume, suntem bine pozitionati pentru a satisface nevoile in schimbare ale clientilor nostri. In acelasi timp, lucram din greu sa nu cream sau reducem emisiile producand lubrifiantii nostri. Folosim energie regenerabila, reducem deseurile si sporim eficienta energetica a operatiunilor noastre si, de asemenea, ne ajutam clientii sa actioneze compensand emisiile din achizitiile lor de lubrifianti, care este una dintre numeroasele modalitati de a realiza acest lucru .”

Shell Lubricants: furnizorul global numarul 1 de lubrifianti

Shell Helix cu amprenta neutra de carbon va fi disponibil pe piata din Europa, inclusiv Romania, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, Polonia, Olanda, Belgia, Luxemburg si Turcia. In aceste piete, Shell va compensa emisiile provenite de la un amestec de lubrifianti sintetici avansati, inclusiv: Shell Helix pentru autoturisme, Shell Rimula pentru motoare diesel cu camion mare si numerosi lubrifianti industriali, cum ar fi Shell Omala pentru industria energiei eoliene, produse Shell cu eticheta ecologica Shell Naturelle si produsele Shell Gadus selectate pentru industria energiei eoliene.

Acest program face parte din obiectivul companiei Shell de a deveni o companie de energie cu emisii zero pana in 2050 sau mai devreme. In timp ce masurile de non-emisii si de reducere a emisiilor sunt cel mai bun mod de a combate emisiile pe termen lung, compensarile de carbon ofera o solutie imediata pentru reducerea emisiilor de CO2e in intregul portofoliu si lantul valoric Shell, in asteptarea introducerii solutiilor scalabile.

Prin Elgeka- Ferfelis, reprezentant oficial Shell Lubricants in Romania si Moldova, toti cei care pun accentul pe protectia mediului si pe durabilitatea pieselor masinilor, au posibilitatea de a achizitiona produse de cea mai buna calitate din depozitului central din Bucuresti sau din cele 7 depozite locale. In concluzie, daca a venit vremea sa inlocuiesti uleiul de motor, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi lubrifiantii Shell Helix de la parteneri sau direct din magazinul online al reprezentantului oficial Elgeka-Ferfelis.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.