În mai puțin de o săptămână începe târgul online Classics to Click

În perioada 26 – 31 martie 2021, marele spectacol virtual Classics to Click pentru pasionații automobilelor old și youngtimer își va deschide porțile digitale pentru a doua oară. Cel mai mare târg online în limba germană de pe scena auto retro, atrage din nou vizitatorii cu prelegeri live, discuții de specialitate cu invitați speciali și tururi prin parcurile unor dealeri auto retro.

Prinre invitații de la această ediție merită menționați: MICARE PS, Hoots Sensortechnik, Lederzentrum GmbH, TÜV SÜD, Schuppen Eins Bremen, Classic Analytics, Get Your Classic, Lebenshilfe Gießen, FSP Schaden- und Wertgutchterdienst GmbH, Krampol Oldtimer UG & Co. KG, Restaureum, Kickdown, Käfer Concept și cele mai mari două cluburi auto din Germania, Auto Club Europa e.V .V cu circa 630.000 de membri și Automobile Club von Deutschland (AvD) cu peste 1,4 milioane de membri.

Classic Trader, cel mai mare site european dedicat vânzărilor de vehicule istorice, lansează cu această ocazie magazinul său pop-up la Classics to Click.

În muzeul privat Druten (Olanda) se găsesc un număr de circa 300 de automobile clasice de vânzare. Caracteristica specială: vizitatorii târgului pot găsi vehicule de vânzare care se găsesc pe un monitor video live pe site. Angajații se deplasează la vehiculul respectiv de vânzare cu un aparat foto și filmează detaliile dorite de către potențialul cumpărător  ( interiorul, compartimentul motorului, portbagajul etc.). Vizitatorul târgului i-a legătura online confortabil cu vânzătorul din Olanda din camera transmisiei live și poate cumpăra mașina în cadrul unei licitații, dacă îi place.

Discuțiile din transmisiile live vor fi mediate la această ediție de către Detlef „Det” Müller, popularul prezentator RTL II („GRIP – das Motormagazin“, „Mein neuer Alter“) și expertul pe modele youngtimer Helge Thomsen („GRIP”) care așteaptă cu nerăbdare discuțiile cu fanii. Laura Kukuk, cea mai tânără expertă în automobile clasice din Germania, o să prezinte vizitatorilor târgului online, vizitele la fabricile și muzeele unor producători auto.

În calitate de parteneri media, OLDTIMER Markt, Radio Oldtimer, Austro Classic, Oldtimer Guide AT și Classic Trader însoțesc ediția din acest an a celui mai mare târg online german pentru vehicule clasice. Organizatorul Classics to Click este OCC Assakuradeur, un furnizor de top de asigurari de specialitate pentru automobile oldtimer, youngtimer si hypercars din Germania.

Intrarea la târgul online este gratuită pentru vizitatori. Informații și înregistrări pentru târg pot fi www.classics-to-click.de

Foto: Classics to Click